طراحی نمای ساختمان پزشکان اولین مکانی است که همه افراد پیش از مراجعه به داخل، آن را خواهند دید. معمولا در هر کدام از طبقات ساختمان پزشکان ، پزشکی با تخصص معین قرار دارد . نما یکی از بخش هایی است که در همان ابتدا مراجعه کنندگان با مشاهده آن متوجه درمانی بودن فضا میشوند.
و بعد تابلوهای قرار گرفته بر روی نمای ساختمان است که نشان دهنده پزشکان حاضر و حوضه تخصصشان در ساختمان میباشد. باتوجه به دقت و توجهی که مراجعه کنندگان به تابلو های روی ساختمان دارند، دیگر قسمت های نمارا نیز خواهند دید که با دیدن نحوه طراحی نمای ساختمان پزشکان، محیط و اتاق درمان داخل مطب را نیز شبیه سازی میکنند.
نمای ساختمان تنها یک اثر و طراحی معماری نیست، بلکه نمایانگر میزان حرفه و مهارت پزشکان حاضر و مشغول در ساختمان میباشد.به همین دلیل قسمتی تاثیر گذار در جلب اعتماد و رضایت بیماران و مراجعه کنندگان تبدیل شدهاست
ضوابط طراحی نمای ساختمان پزشکان
طراحی دکوراسیون داخلی مطب قوانین و تاثیرات ویژه خودرا دارد که باید به صورت اختصاصی به آن پرداخت، اما نمای ساختمان پزشکان به دلیل درمانی بودن فضا ، با دیگر نماهای داخل شهر تفاوت های جزئی اما بسیار تاثیرگذار دارد، که بهتر است هنگام طراحی با مد نظر گرفتن این جزئیات نمای ساختمان پزشکان را طراحی کنیم.یکی از اصلی ترین قسمت آن ناحیه های تابلو های نصب شده روی نما است.در ابتدا مراجعین با مشاهده تابلوها متوجه درمانی بودن ساختمان میشوند. سپس اسامی پزشکان و تخصص ذکر شده بر روی تابلو، متوجه تخصص ها و حوضه کاری پزشکان هر طبقه از ساختمان خواهند شد. در صورت نبودن آنها قطعا هیچکس بدون اطلاع توسط خود پزشک از درمانی بودن ساختمان مطلع نمیشوند. البته تغییرات برگرفته از ضوابط، باید ها ونباید های سازمان غذا و دارو میباشد.
انواع سبک های طراحی ساختمان پزشکان
سبک های مدرن و کلاسیک از برجسته ترین سبک های طراحی نمای ساختمان پزشکان هستند . در کنار این سبک ها سبک های نئوکلاسیک، مینیمالیستی ، ارگانیک و … نیز وجود دارد که هر کدام از این سبک هها متریال های مخصوص به خود را دارند.
سبک کلاسیک
سبک کلاسیک نمادی از اصالت و قدیمی بودن است که معمولا پزشکانی با سابقه کار بالا ازین سبک استفاده میکنند. متریال های نمای ساختمان در سبک کلاسیک نسبت به متریال دیگر سبک ها هزینه و زمان پیاده سازی بیشتری را خواهد گرفت .
سبک مدرن
سبک مدرن در عین سادگی نمایی بسیار شیک و زیبا به ساختمان شما خواهد داد. امروزه به دلیل مناسب بودن قیمت متریال ها نسبت به دیگر سبک ها و زمان پیاده سازی و اجرای نسبتا کوتاهی که دارد، بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
نئوکلاسیک
نئوکلاسیک ترکیبی از سبک کلاسیک با طراحی مدرن میباشد. با استفاده از طراحی نئوکلاسیک ، ترکیب سبک های مدرن و کلاسیک را در نمای خود خواهید داشت. متریال های مصرفی این سبک ترکیبی از چوب و سنگ است که از مزایای آن میتوان به داشتن نمایی با اصالت و مدرن اشاره کرد.
مینیمالیستی
نما با سبک مینیمالیستی فضایی مینیمال همانند اسمش ایجاد میکند. این نما فاقد هرگونه پیچیدگی و طراحی خاصی می باشد. در طراحی نما با استفاده از سبک مینیمالیستی به دلیل سادگی بالایی که دارد از متریالهای اصلی مانند شیشه ، بتن ، و سبک استفاده میشود. به طور کلی طراحی نما به سبک مینیمالیستی محیطی بسیار ساده و کاربردی به شما خواهد داد.
ارگانیک
نمای ساختمان به سبک ارگانیک به گونه ای است که طراحی آن ،القا گرفته از متریال ها و اشکال طبیعی است . از همین رو در این سبک چوب و سنگ یکی از محبوب ترین متریال های مصرفی در این سبک میباشد. طراحی و پیاده سازی این سبک به دلیل انحنا وپیچیدگی هایی که دارد کمتر استفاده میشود ، اما به دلیل داشتن متریال ها و المان های طبیعی و ارگانیک حس اعتماد و امنیت زیادی را به مراجعه کنندگان انتقال میدهد. نمای ارگانیک افزون براینکه نمای بیرونی جذابی ایجاد میکند، روی طراحی داخلی مطب نیز تاثیر بسیار مثبتی خواهد گذاشت.
بهترین متریال برای طراحی نما چیست؟
اقلیم و آب و هوا تاثیر مستقیمی بر روی میزان ماندگاری و کیفیت متریال های نمای ساختمان شما خواهد گذاشت . از همین رو پیش از طراحی و اجرا باید در نظر داشت اگر بخواهیم محیطی با ماندگاری بالا ایجاد کنیم ، استفاده از متریال هایی متناسب با اقلیم آب و هوای منطقه مهمترین قسمت برای داشتن نمایی ماندگار خواهد بود .
سنگ
سنگ از مقاوم و ماندگار ترین متریال در طراحی نمای ساختمان میباشد، در هر شرایط آب و هوایی که باشید میتوانید از سنگ با خیال راحت استفاده کنید. البته خود سنگ نیز به انواع مختلفی از مرمر ، گرانیت و تراورتن و … بخش بندی میشود . که ماندگاری بسیار بالا در حفظ نمای ساختمان دارد. اما در زمان نصب به دلیل سنگین بودن این متریال نیاز است زیرساز بسیار قوی برای آن ایجاد شود که این چالش های خاص هنگام نصب، هزینه نسبتا بالایی دارد.
چوب
چوب جزو آن دسته از متریال هایی است که نمای ساختمان را بسیار زیبا و شیک میکند. باتوجه به اینکه چوب الحام گرفتهه از طبیعت میباشد حس امنیت و اعتماد را به مراجعین خواهد داد. نصب بسیار راحتی دارد ، اما از معایب چوب میتوان به حساس بودن به آب و هوا اشاره داشت. باتوجه به اینکه چوب به هوای رطوبتی و حساس است، در طی زمان مقاومت آن کاهش پیدا کرده و شکل ظاهری اولیه خودرا از دست خواهد داد.
شیشه
شیشه از آن دسته متریال هایی است که هیچ وقت جذابین ان در طراحی نما ازبین نخواهد رفت.
به دلیل اینکه انتقال دهنده بسیار خوب نور و گرمای طبیعی است ، علاوه بر اینکه نماییی شیک و مدرن ایجاد میکند ، برای افراد داخل ساختمان نیز فضایی دلنشین پدید میآورد. اما شیشه از نظر صورتی و حرارتی ، عایق مناسبی نمیتواند باشد. علاوه بر آن باتوجه به جنس حساس آن نصب پیچیده، باهزینه بالایی دارد.افزون بر اینها برای حفظ و نگهداری نما با متریال شیشه ، نیاز به شستشوی دوره ای دارد.
کامپوزیت
کامپوزیت یک متریال ارزان ، سبک باقیمت مناسب است که نصب آسان تری نسبت به دیگر متریال ها دارد ، اما درگذشته از کامپوزیت نسبت به حال حاضر کمتر استفاده میشود. امروزه برای طراحی نمای ساختمان با کامپوزیت به تنهایی استفاده نمیشود ، در ترکیب با دیگر متریال ها به کار میرود. مانند نصب لوور با کامپوزیت که در کنار دیگر متریال ها به صورت جزئی به کار گرفته میشود.
مطالعه بیشتر : نکات کلیدی در طراحی دکوراسیون ساختمان پزشکان
قیمت طراحی نما چقدر است؟
قیمت طراحی نمای ساختمان پزشکان چقدر خواهد بود؟ طراحی نما برای همه ساختمان ها یکسان نیست . سبک طراحی ، متراژ نما، تعداد طبقات از عواملی هستند که در تعیین قیمت طراحی نما ساختمان اهمیت دارند. طراحی با سبک کلاسیک با توجه به پرکار بودن آن نسبت دیگر سبک ها ، قیمت بالاتری دارد.
به طور کلی طراحی نما به صورت میانگین بین متری 60.000 تومان تا متری 100.000 هزار تومان متغییر میباشد.
طراحی نما با گروه معماری پاکاد
جهت مشاوره ، بازدید، برداشت پلان از نمای ساختمان به صورت رایگان میتوانید درسایت سفارش خودرا ثبت کنید. و یا با شماره تلفن 0915503554 تماس بگیرید.